Aogse Markt

ADRES: Haagsemarkt 5, 4813 BA Breda
TELEFOON: (076) 2050505
EMAIL: info@aogsemarkt.nl

Get social:

Image Alt

Medewerkers in de bediening

Gezocht: medewerkers in de bediening (m/v)

Tover je een lach op het gezicht van iedere gast? Blijft je hoofd koel in drukke situaties? Ben je een echte teamplayer? Solliciteer dan snel…

Eet & Bierlokaal de Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid in het hart van Princenhage.Veel van onze gerechten worden bereid met de houtskool-gestookte Josper Grill.

Wij zijn per direct op zoek naar

FULL- EN PART-TIME MEDEWERKER(STER)S IN DE BEDIENING

Als jij de juiste instelling hebt, leergierig bent (ervaring is een pre maar geen must), geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan bieden wij jou een functie in een afwisselende en dynamische werkomgeving, waarin service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Als je dan ook zo gemotiveerd bent dat je een lach tovert op het gezicht van iedere gast, je het een uitdaging vindt om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je flexibel ingesteld bent en een echte teamplayer bent, dan willen wij graag met je in contact komen. Wij bieden je naast een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons jonge en dynamische team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@aogsemarkt.nl.