Aogse Markt

ADRES: Haagsemarkt 5, 4813 BA Breda
TELEFOON: (076) 2050505
EMAIL: info@aogsemarkt.nl

Get social:

Image Alt

Commercieel/administratieve duizendpoot

Vacature: commercieel/administratieve duizendpoot

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige commercieel/administratieve duizendpoot om ons team te versterken. Als jij van afwisseling houdt en graag bezig bent met allerlei administratieve taken, zoals het bijhouden van financiële gegevens en het inboeken van facturen, dan is dit jouw kans!

Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook de kans om je commerciële skills te laten zien. Je gaat bijvoorbeeld telefoontjes beantwoorden, e-mails afhandelen en offertes maken. Wie weet ben je ook bezig met het opstellen van een brief naar onze klanten/relaties of het invullen van een belastingformulier.

Wij bieden jou de unieke mogelijkheid om betrokken te zijn bij een breed scala aan horecazaken. Je zult je niet vervelen, want elke dag is anders. Van Herberg Het Roode Hert tot De Friettent, van Gasterij Don Qui-John tot Eet- en bierlokaal De Aogse Markt, elk bedrijf heeft zijn eigen karakter en uitdagingen.

 

Zoeken we jou?

Ben jij die duizendpoot die graag in een dynamische omgeving werkt, zich wil bezighouden met allerlei geplande, reguliere en onverwachte werkzaamheden in en rondom onze horecazaken én een diploma boekhouden heeft?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@aogsemarkt.nl of loop even binnen bij de Aogse Markt en vraag naar Will Hense. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team, waar je minimaal 20 uur per week aan de slag kunt gaan (uren in overleg).

 

Meer informatie?

Email: info@aogsemarkt.nl
Haagsemarkt 5 en/of (076) 2050505.
Vraag naar Will Hense.