Aogse Markt

ADRES: Haagsemarkt 5, 4813 BA Breda
TELEFOON: (076) 2050505
EMAIL: info@aogsemarkt.nl

Get social:

Image Alt

Nieuws van de

Aogse Markt

Onze Bram is geslaagd voor zijn Stibon

YES!

Onze Bram is geslaagd voor zijn Stibon. Nu hoor ik u denken, wat is dat!?

Bram legt het jullie graag uit.

Bij Stibon draait het om bier en laat ik nu net groot liefhebber zijn van speciaal bieren! Dit verklaart dan ook meteen mijn bijnaam bij Aogse Markt, namelijk: Bram Bierbaard. Mijn liefde voor bier heb ik in de loop der jaren ontwikkeld, dus toen ik bij Aogse Markt kwam werken was ik helemaal in mijn hopjes. 🙂

Hierdoor werd mijn interesse nog groter, en ben ik altijd op zoek naar de nieuwste en speciaalste bieren. Maar buiten nieuwe bieren maak je mij ook nog steeds blij met de bekende klassiekers. Graag breng ik die liefde dan ook graag over op jullie, onze gasten! Hiervoor ben ik me verder gaan verdiepen in de heerlijke wereld van bier en ben ik aan mijn Stibon begonnen. Na de eerste paar lessen wist ik al: dit smaakt naar meer! Na maanden leren en proeven (heel vervelend) is het me gelukt. Met trots mag ik mezelf dan ook Internationaal Biersommelier noemen!