Nieuwsarchief

Win-WIn-Win!

Geplaatst op 24 januari 2017

Is hij niet geweldig; de JUPILER BBQ BARREL? Hij staat nu nog te pronken in de Aogse Markt, maar hij kan van jou worden...! Hoe? Bestel een willekeurige snack én twee Jupiler en je ontvangt een kaartje. Vul dit in en gooi het in de zak naast de barrel. Minimum leeftijd is 18 jaar. Meedoen kan tot 3 maart en zo vaak als je wilt, maar wel maar 1 x per 24 uur. Op 3 maart trekken we een kaartje uit de zak en maken we de winnaar bekend!

met carnaval gesloten

Geplaatst op 6 januari 2016

Carnaval 2016
De Aogse Markt is vangwege carnaval vanaf vrijdag 5 februari 17.00 uur t/m dinsdag 9 februari GESLOTEN. Vanaf woensdag 10 februari 11.00 uur staan wij weer geheel ter beschikking.

Opening Bockbieren seizoen, donderdag 24 september

Geplaatst op 19 september 2015

Ben jij er ook bij?
De opening van het bockbieren seizoen bij de Aogse Markt. Aanstaande donderdag 24 september om 20.00 uur slaan wij op traditionele wijze het eerste vaatje bockbier aan. Dit vaatje stellen wij GRATIS ter beschikking om te proeven, maar daarnaast kun je uiteraard kiezen uit minimaal 10 verschillende bockbieren.

De Aogse Markt OPENT OP 26 JUNI 2015

Geplaatst op 16 september 2015

Voor de 28e keer heeft Bier! magazine bieren van één bepaald type aan het proefpanel voorgezet. Dit keer het thema 'Dunkel Weizen' immers, afgelopen zomer hebben veel bierliefhebbers genoten van dat lekkere verfrissende Weizenbier. Maar in het najaar is een smakelijke Dunkel Weizen minstens zo lekker. Het proefpanel heeft 7 verschillende Dunkel Weizen's in het proefglas gepresenteerd gekregen en blind geproefd. Ook Ben Sprenkels - eigenaar Aogse Markt én bierliefhebber - maakte deel uit van het proefpanel.

Nieuwsgierig? lees de bevindingen van het proefpanel in het magazine Bier! Voorgeproefd

DE Aogse MarkT OPENT OP 26 JUNI 2015

Geplaatst op 26 juni 2015

Na maanden van verbouwing gaan de deuren van het nieuwe eetcafé de Aogse Markt open in de voormalige kosterswoning op de Haagsemarkt. 
Ben Sprenkels en Will Hense zitten er relaxed bij en vertellen enthousiast over de verbouwing van de afgelopen maanden en en het uiteindelijke resultaat. Het resultaat mag in meerdere opzichten verbluffend worden genoemd.

Lees verder

De verbouwing is begonnen

Geplaatst op 10 maart 2015

Na het vertrek van de Rabobank op de Haagsemarkt stond het pand op de Haagse Markt 5 leeg. Daar gaat echter snel verandering in komen. Als alles meeezit gaat 1 juni van dit jaar Eet en Bierlokaal De Aogse Markt open in het gehele linker pand van het voormalige Rabobankgebouw. De verbouwing is reeds in volle gang.

De eerste 'Daelder'

Geplaatst op 16 maart 2015