Bierproeverij

 • Welkom in onze Bierkelder!

  Onze Aogse Bierbasterd geeft hier bierproeverijen en neemt je mee in de wondere wereld van (speciaal)bier.
  Je gaat op een speelse manier kijken, ruiken en proeven hoe divers en uniek bier kan zijn.

  Elke proeverij is anders, op maat gemaakt en geschonken. De Aogse Bierproeverij is geschikt voor iedereen (boven de 18) die van bier houdt.

  Tijdens de proeverij worden diverse hapjes geserveerd.

  Deze proeverij is te reserveren vanaf 15 personen en vindt altijd plaats in de Bierkelder.

  Let op! Reserveringen voor een Bierproeverij kunnen enkel telefonisch (076 2050505) of rechtstreeks via mail ( info@aogsemarkt.nl) worden gemaakt en is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze Aogse Bierbasterd.
  Niet te reserveren via de online reserveringsmogelijkheid.

 • mini bierproeverij

  Ook lekker biertjes proeven in een kleinere groep? Dat kan! Wij hebben namelijk hele toffe mini proeverijen samengesteld. Onze eigen bierkenners zijn de bierkelder ingedoken om hun eigen favorieten bieren uit te zoeken, zo heb je je eigen privé proeverij! Vraag eens naar onze favorieten, zoals; Ben´s Favorites, Love is Ale you need, Witte gij ´t, of Bram´s, Steef´s of Kristel´s favorites.

Dames: vooral inschrijven

 • Het wordt tijd dat bier niet langer meer uitsluitend het domein van de man is. Want met de nieuwe generatie speciaalbieren doen we ook de dames een groot plezier. Veel van die nieuwe bieren zijn een perfect alternatief voor de eeuwige witte wijn, rosé of prosecco. Laat je daarom verrassen met bier zoals je bier nog nooit hebt geproefd!